B10 MARKETING A/S

◾ Niels Brocks Gade 14 B
DK-8900 Randers C

◾ Vestagervej 1
DK-2100 København Ø

T: +45 87 10 67 67

Forretningsgrundlag med tyngde

B10’s speciale inden for byggeri, teknik og industri slår igennem, når vi beskriver vores forretningsgrundlag. Et grundlag, der beror på mere end 30 års erfaring og altid fastholdt i en målrettet markedstilgang – løbende udviklet og suppleret med nye kompetencer, der både har kommercielle og tekniske vinkler. I forhold til bureaubranchen er B10 en atypisk virksomhed, som opererer på flere forskellige felter ud fra bureauets grundlæggende forretningsgrundlag:

skarpt speciale
Skarpt speciale
B10 tilbyder specialviden i forbindelse med koordinering af virksomhedens kommercielle og tekniske interesser inden for markedsføring og kommunikation. Det baserer sig på en bred indsigt i bygge-branchens og industriens markedsforhold kombineret med god teknisk forståelse. Det betyder, at du kan opnå en attraktiv og anderledes specialydelse, der optimerer virksomhedens markedsføringsressource.

bredt sortiment
Bredt sortiment
B10 tilbyder alle ydelser og produkter for planlægning og gennemførelse af markedsføring. Aktiviteterne handler om formidling og kommunikation, der ofte knytter sig til flere indsatser eller medier. Interne som eksterne indsatser, personlige og mekaniske. Det betyder, at du kan opnå et nemmere, mere forenklet og mere målrettet samarbejde om markedsføring.

 

Fleksible muligheder for samarbejde

B10 prioriterer projektstyring højt og styrer tid og økonomi, så vores kunder altid kan have maksimal tillid til bureauet. Det betyder i praksis, at hvert job følges tæt fra opgaven defineres til løsningen faktureres.

Ethvert samarbejde er baseret på ”Generelle bestemmelser for samarbejde mellem kunde og B10 MARKETING A/S”, hvis ikke andet er aftalt. Det betyder, at hver opgave afregnes i forhold til anvendt tid og indkøbte ydelser og materialer.

Det er dog typisk, at der på en given opgave indgås en økonomisk aftale i form af en budgetramme, et overslag eller et fast tilbud.

 

Kontakt Søren Nielsen sn@b10.dk / 87 10 67 67
hvis du vil vide mere.