B10 MARKETING A/S

◾ Niels Brocks Gade 14 B
DK-8900 Randers C

◾ Vestagervej 1
DK-2100 København Ø

T: +45 87 10 67 67

Effektiv og målrettet online annoncering, der slår helt klik – Google Ads og display annoncering

Modsat søgemaskineoptimering (SEO) virker online annoncering omgående, og så betaler man kun for pr. klik, dvs. de kunder der reelt klikker og ’kommer ind i din butik’. Prisen for klikket er stærkt afhængig af konkurrencen og interessen for emnet.

Online annoncering er både Search Engine Marketing (SEM), dvs. annoncer i f. eks. Google (Ads), annoncering på sociale medier, men også banners, der optræder på andres hjemmesider. B10 fremstiller annoncer og banners med appel til modtagerne. De bliver set, og de besøgende kan slet ikke lade være med et klikke på dem for at få mere at vide, for at købe eller dele med andre.

 

Googel Ads annoncer, der fænger

B10 er specialister i at udvikle SEM i form af Google Ads kampagner, der rammer potentielle kunder, der allerede har vist deres interesse ved en søgning i Google. Er du tilstede med en Google Ads annonce, opnår du en stor dækning af markedet, fordi du er til stede dér, hvor kunderne er. Ads annoncering er omkostningseffektiv, fordi du kun betaler for de klik, din annonce genererer – dvs. potentielle kunder, der klikker ind på dit website. Effekten af Search Engine Marketing (SEM) er målbar, og du får samtidig adgang til dine kunders produktpræferencer og adfærd på nettet. B10 kan sætte en kampagne op med kampagnegruppe, søgeord, annoncetekster og budoptimering. Og så er det helt op til dig, om vi efterfølgende skal administrere kampagnen for dig, eller om du selv vil gøre det.

 

Facebook annoncer, der rammer målgruppen spot-on

Du kender din målgruppe – ellers hjælper vi gerne med at definere den helt præcist. Det er nemlig altafgørende for at sikre, at din Facebook annonce kun rammer de kunder, der er relevante. Næste skridt er at lave annoncer, der har lige det indhold, der skal til, så dine kunder gider kommentere, dele, like og klikke – både så de køber dine varer, men også hjælper dig med at sprede budskabet til andre. Vi opsætter selvfølgelig konverteringssporing via Google Analytics, så vi kan måle ROI, og lynhurtigt optimere din kampagne og sikre, at dit udbytte bliver endnu større.

 

Displayannoncer med waouw-effekt

Displayannoncering er det rette valg, når du vil øge kendskabsgraden for dine produkter i din målgruppe. B10 hjælper dig både med at udvikle banners, der både rammer målgruppe og giver en grafisk waouw-oplevelse. Vi hjælper også gerne med at opsætte en avanceret målretning, så du rammer dine potentielle kunder ud fra deres demografi eller adfærd, f. eks. kunder der har besøgt din hjemmeside uden at gennemføre et køb. Vi hjælper dig også med at finde de bedste medier og netværk. Vi kender markedet og ved, hvad prisen bør være. Fordi vi er uafhængige forhandler vi selvfølgelig den bedste pris til jer.

 

Kom godt i gang med online annoncering

B10 tager altid udgangspunkt i din forretning og mål, når vi hjælper med at udvikle en digital markedsføringsplan, så vi vælger de medier, der skaber flest besøgende og leads ift. din målgruppe. En del af arbejdet omfatter også splittest, analyser og evalueringer for at finde ud af, hvad der virker mest optimalt for, at klikraterne går amok. B10 opsætter tracking af alle kampagner - uanset type og hjælper med at evaluere og tilrette kampagnerne efterfølgende, så du får mest muligt ud af dit budget.

 

Se eksempler på online annoncering 

søren nielsen

Kontakt Søren Nielsen
sn@b10.dk / 87 10 67 67
hvis du ønsker en dialog omkring online annoncering der rammer potentielle kunder.